Hallo, om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn gebruiken we cookies. Dat je het weet, dus door deze site te gebruiken accepteer je de voorwaarden en het privacy beleid.   
OK
 • Ons danscentrum
 • Over ons
 • Spraakmakend
 • De moderne dansschool

  .... die voldoet aan alle eisen van deze tijd, waarin iedereen zich onmiddellijk helemaal thuis voelt. Aan de buitenkant zien we er weliswaar uit als een woonhuis, maar achter de gevel bevindt zich al ruim 50 jaar een unieke dansruimte.
  ... voel je thuis, in Alphens oudste maar modernste danscentrum!
 • Ronald en Mieke de Vos

  Ronald en Mieke de Vos sloten in 1995 een glansrijke carrière als wedstrijdpaar op vele europese dansvloeren af met de overname van de dansschool van Ruud Vermeij. Vanaf dat moment werd het hun passie om de liefde en plezier voor ballroomdansen over te brengen op heel veel cursisten in hun Alphense dansschool.....
 • Dancing with the Alphense Stars

  Zaterdag 10 september 2016: Dancing with the Alphense Stars.

  Ron van der Veer (ING-Bank en trainer AAV) met zijn partner Priscilla van Kempen waren 1 van de twee winnende koppels in het Alphense Theater Castellum.
SEIZOEN 2023-2024

Vanaf 7 september gaat het nieuwe danslesseizoen van start.

Bekijk de verschillende cursusinformatiepagina's om jouw danscursus en de startdatum voor het nieuwe seizoen uit te zoeken.

Inschrijven kan via de inschrijfpagina. Aan het einde van de zomervakantie ontvang je de inschrijvingsbevestiging en uitnodiging voor de eerste dansles.

Wij rekenen geen inschrijfgeld. Prijs- en betaalinformatie vind je op de lesprijzenpagina

DANSFIT 50+

Een nieuw programma in ons danscentrum: Stijldansen zonder partner, de dansvorm waarvoor je in de jaren '60 en '70 zo graag in de dansschool kwam. In 10 lessen leren we je opnieuw genieten van het dansen van de wals, tango, foxtrot, cha cha, rumba, jive en samba. Natuurlijk op de leukste muziek waarop je niet stil kunt blijven staan. Het grote verschil: Je doet het alleen, een partner is niet nodig.

Klik hier voor info en inschrijving

SFEERTJE PROEVEN

Nieuwe danslessen voor beginners om te proberen of onze danslessen ook iets voor jullie zijn!

SFEERTJE PROEVEN "Stijldansen":
dinsdag  26 september 19.45 - 21.00 uur 
donderdag 28 septemebr 21.00 - 22.15 uur

SFEERTJE PROEVEN "Lindy Hop":
zaterdag 23 september 18.45 - 20.00 uur

SFEERTJE PROEVEN "Salsa":
zaterdag 23 september 20.00 - 21.15 uur


Gratis entree - Aanmelden via inschrijfformulier verplicht.

Meteen inschrijven

VIDEO’S VAN ONZE DANSLESSEN