Hallo, om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn gebruiken we cookies. Dat je het weet, dus door deze site te gebruiken accepteer je de voorwaarden en het privacy beleid.   
OK
 • Volwassenen
 • Streetdance Kids
 • Streetdance HipHop
 • Zumba® / LaBlast®
 • Draag&Dans
 • Bruidsparencursus
 • Samen uw vaste avond uit...

  Gun je stoel een vrije avond!

  Niets leuker dan samen op de dansvloer heel veel plezier hebben... U danst met uw eigen partner, vergeet de zorgen van het werk en doet nieuwe kennissen op! Naast de danslessen bijna wekelijks ons DansCafé op zaterdagavond. Gezellige moderne muziek, een hapje een drankje.... Kortom Quality Time!
 • Vanaf 4 jaar ...

  Kinderen en muziek..... deze combinatie kan slechts leiden tot 1 bezigheid: DANSEN!!
  Heel veel kinderen hebben de afgelopen jaren de eerste kennismaking met dansles in onze dansschool mee mogen maken. Ieder jaar weer heel veel blije kinderen op de dansvloer gezien, was het niet in de dansschool dan was het zeker wel in onze tweejaarlijkse theatervoorstellingen in het Castellum Theater. 
 • Let's go urban ...

  Sinds eind jaren 90 hebben de Urban dansstijlen een ware vogelvlucht genomen. Streetdance, HipHop, what's in a name. Coole moves, vette muziek en met je vrienden en vriendinnen helemaal los gaan, daar gaat het om!
 • Fit, Fitter, Fitst....

  Een workout die eigenlijk geen workout is!

  De drie kwartier vliegen om, je hebt niet een in de gaten dat de calorieën eraf vliegen. En waarom? Je danst, danst en danst. De opzwepende zuidamerikaanse ritmes van salsa, merengue, cumbia maar ook afgewisseld met swingende rock 'n roll en cha cha cha  zorgen ervoor dat je volledig "uit je dak" gaat. Met een goed gevoel begin je dan aan de rest van de dag of avond!
 • Nieuw dit voorjaar!

  Draag&Dans is voor moeders en/of vaders die met hun baby of jonge peuter in de draagdoek of -zak willen dansen.
 • De grote dag .....

  .... komt eraan en natuurlijk wil je het feest stijlvol kunnen openen.

  Speciaal voor bruidsparen die zichzelf weinig tijd gunnen en/of een originele openingsdans willen, is de bruidsparen-privé-cursus een uitkomst!

  Klik hier voor meer info!


ZUMBA

Met Zumba®-fitness en Lablast®-fitness zijn wij marktleider in Alphen aan den Rijn. Zumba® / LaBlast® wordt door ons gegeven zoals het bedoeld is. De opzwepende ritmes van de salsa, cumbia, merengue, maar ook cha cha cha, disco en paso doble zorgen ervoor dat je aan je figuur en conditie tegelijkertijd werkt bij deze inspannende dans-workout. De intensiteit van de bewegingen bepaal je vooral zelf, maar het is de aanstekelijke glimlach van onze intructrice die er, overigens zonder allerlei verbaal geweld, voor zorgt dat je iedere les weer met een voldaan gevoel naar huis gaat. De muziek zorgt er verder vooral voor dat je er vrolijk van wordt en het daardoor langer volhoudt.

Instromen in Zumba is wekelijks mogelijk.

Het seizoen 2023-2024 kent de volgende lesperiodes:
Zomerzumba: 8 september - 19 september
Periode 1: 22 september - 14 december (geen lessen in herfstvakantie n.t.b.)
Periode 2: 15 december - 21 maart (geen les in 2 weken kerst- en 1 week krokusvakantie)
Periode 3: 23 maart - 26 juni (geen les in mei-vakantie en op 2e paasdag, 2e pinksterdag en 14, 15 juni en 17 juni 's-morgens)

In een periode mag je onbeperkt lessen volgen op alle aangeboden lestijden. "Gemiste" lessen kunnen niet ingehaald worden in een volgende periode.De lestijden zijn:


Cursus: Lesdag: Lestijd: Eerste les nieuwe periode:
ZomerZumba / LaBlast maandag 9.30 - 10.15  
ZomerZumba / LaBlast maandag 19.00 - 19.45  
       
ZomerZumba / LaBlast vrijdag 9.30 - 10.15  
ZomerZumba / LaBlast zaterdag 9.30 - 10.15  
Zumba / LaBlast maandag 9.30 - 10.15 25 maart 2024
Zumba / LaBlast maandag 19.00 - 19.45 25 maart 2024
Zumba / LaBlast dinsdag 19.00 - 19.45 26 maart 2024
Zumba / LaBlast vrijdag 9.30 - 10.15 22 maart 2024
Zumba / LaBlast zaterdag 9.30 - 10.15 23 maart 2024
       
Klik hier voor: Cursusprijs Inschrijven Inschrijfvoorwaarden