Hallo, om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn gebruiken we cookies. Dat je het weet, dus door deze site te gebruiken accepteer je de voorwaarden en het privacy beleid.   
OK
OVER ONS
Ronald en Mieke de Vos sloten in 1995 een glansrijke carrière als wedstrijdpaar op vele europese dansvloeren af met de overname van de dansschool van Ruud Vermeij. Vanaf dat moment werd het hun passie om de liefde en plezier voor ballroomdansen over te brengen op heel veel cursisten in hun Alphense dansschool.....

In de jaren erna is ons bedrijf uitgegroeid tot het toonaangevende danscentrum voor de Alphense regio. Voor kinderen tussen 6 en 12 jaar waren we de eersten die met een aanbod voor dans kwamen. Onze kidswing en latere streetdanceprogramma's waren een voorbeeld dat regelmatig gekopieerd werd. In 2013 waren wij weer de initiatiefnemers van MoveOnMusic, een speciaal dansprogramma voor en op basisscholen gebaseerd op stijldansen als tool voor het onderwijs.

Mieke de Vos was in Alphen een van de eerste officiële Zumba-Certified instructors voor dit wereldbekende dansfitnessprogramma waarmee wij al enkele jaren heel veel succes hebben.

In 1996 waren wij de eerste dansschool in Nederland die de naam DanceMasters officieel in onze bedrijfsnaam opnamen. In september 2014 hebben we besloten ons bedrijf voort te zetten onder de kortere naam De Vos Danscentrum met een nieuw fris en eigenwijs logo.

De Nationale Dans Week welke in september 2013 voor het eerst door meer dan 200 dansscholen in Nederland georganiseerd gaat worden is een persoonlijk initiatief van Ronald de Vos, met onze dansschool zijn wij de motor van dit landelijke project!

In september 2014 introduceerden we voor het eerst het spraakmakende evenement Dancing with the Alphense Stars, waarin 8 "bekende" Alphenaren gekoppeld werden aan 8 topklas dansers om in een spraakmakende show uit te maken wie de Alphense Dancing Star ging worden. Alphen Stad TV maakt 4 uitzendingen rond dit programma. De complete organisatie, regie, choreografieën waren van onze hand. Inmiddels is dit evenement uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend spektakel waarvoor de prominente Alphenaren zich zelf aanmelden om mee te kunnen doen!

"Draag&Dans", het dansporgramma voor baby's in de draagdoek bij mama of papa werd door ons in maart 2016 geintroduceerd, niet alleen in Alphen, maar voor heel Nederland. Onze introductie leidde tot een ware baby-dans-hype in Nederland, inmiddels hebben ruim 45 dansscholen in Nederland ons programma opgenomen in hun aanbod.

Passie voor dans, creatief en inventief, modern en gedreven, humor en ontspanning..... onze sleutelwoorden voor uw dansles! U bent welkom!